Őrmester Blog

Intelligens vagyonvédelem igényeseknek

IDSS – INTELLIGENS VAGYONVÉDELMI SZOFTVER

2013. június 20. 16:38 - ŐrmesterNyrt

Kifejlesztettük, teszteltük, bevezettük

Cégünk 2013-ban szakmai célul tűzte ki egy olyan digitális platform kifejlesztését, melyen az információáramlás valós idejű, s segítségével a jelenlegi, hagyományos értelemben vett élőerős őrzés-védelem egy minőségi, korszerű, komplex szolgáltatássá alakul át.

Az egyik legjelentősebb hazai informatikai céggel együttműködésben készítettük el ezt a digitális dokumentációs és jelentési rendszert.Az IDSS lehetővé teszi, hogy az objektumban szolgálatot teljesítő vagyonőr valamennyi releváns tevékenységét elektronikusan rögzítse.  Az érintett megbízók és cégünk illetékes szakmai vezetői ily módon azonnal értesítést kapnak elektronikus formában.

Az innovatív rendszer egy webes felülethez kapcsolódik, melyre elektronikus formátumban elhelyezésre kerül az Őrmester Nyrt.-nél használt valamennyi dokumentum.

A vagyonőr részére cégünk egy androidos szoftver alatt futó, nagyméretű, általában 10”-os tabletet, vagy egy nagyobb, legalább 4”-os smart telefont biztosít. A készülékeken multimédiás mobil csomag kerül aktiválásra.

A webes felületre különböző jogosultsági szintű felhasználók léphetnek be (betekintő, felhasználó, teljes jogosultság). A területi vezető az objektumban használt dokumentumot „kiosztja” az adott készülékre a webes felületről, így a vagyonőr csak azokhoz fér hozzá.

A dokumentálás a papír alapúhoz hasonlóan történik a smart készüléken, minden cselekmény ezen folyik, így pl. az aláírás is, amit a vagyonőr, vagy az ügyfél az

ujjával, vagy elektronikus tollal tud megtenni.

A dokumentáció szinkronizálás útján azonnal megjelenik a webes felületen, illetve egy belső generálás útján az előre megadott e-mail címekre is postázásra kerül. A dokumentációkhoz hangfájl, időbélyeggel ellátott fénykép, valamint bármilyen más formátumú egyéb fájl csatolható. A dokumentumokhoz automatikusan GPS koordináták is társulnak.

A járőrözés is ezen keresztül végezhető el, hiszen a tockenek helyett QR, vagy más hasonló jellegű kódok kerülnek leolvasásra, ami a jelenlegi GPS járőrözési készülékeknél pontosabb, precízebb adatokat biztosít, ráadásul ehhez is csatolható kiegészítésként hang- vagy egyéb fájl.

A webes felületen különböző időtartamú riportok (napi, heti, havi) kérhetőek le, a megbízó, illetve az Őrmester Nyrt. menedzsere részéről. Innen oszthatók ki különböző feladatok az adott készülékekre, melyek azonnal megjelennek, az adott vagyonőrnél, aki a kapott feladatokat visszaigazolja. Az ellenőrzések és más meghatározott feladat végrehajtások is rögzíthetőek. A felületen egyszerre láthatóak a megnyitott, a folyamatban lévő és a lezárt dokumentációk, különböző színnel megjelölve.

 

Hogy Ön folyamatosan képben legyen és kézben tarthassa a vezérlést!

A rendszer előnye - azon kívül, hogy rendkívül elegáns és látványos -, hogy az információkat korlátlan mennyiségben, azonnal, írott-, hang- és képformátumban képes rögzíteni és megosztani valamennyi, erre feljogosított érintettel. Távolról is ellenőrizhető a szolgálat tevékenysége és valamennyi olyan cselekmény, amit az adott készülékkel, az adott objektumban végeztek (dokumentálás, járőrözés, fénykép készítés, hangos jegyzőkönyv, hangalapú kommunikáció).

A készülékeken telepítve van valamennyi helyben előírt szabályzat, őrszolgálati utasítás, így egyrészt jelentős költségmegtakarítás érhető el a szolgáltató részéről is a nyomtatványok költségének csökkentése (megszűnése) miatt, másrészt sokkal könnyebben lehet mind a dokumentumok, mind a jelentések között keresni/visszakeresni. A szolgálati utasítás frissítése és naprakész átalakítása pedig gyerekjáték a vezetők számára.

A rendszer jelenleg egyedülálló a maga nemében a hazai piacon, - így nem meglepő módon - számos nagyvállalat, multinacionális partnerünk az első élő prezentációt követően igényelte a szolgáltatás tesztelését, majd bevezetését.   A folyamatos, valós idejű szinkronizáció, az áttekinthetőség és a mindenkori azonnali, kliensszám független hozzáférés növeli a megbízó biztonságát.  Társaságunk fejlesztői és munkatársai természetesen folyamatosan tovább finomítják az intelligens vagyonvédelmi rendszert.

Kedves megrendelőink és potenciális ügyfeleink számára nagyon szívesen szervezünk prezentációt, ill. igény szerint konzultációt is.

Hanitz Zsolt

Közzétéve: 2013.06.20.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ormester.blog.hu/api/trackback/id/tr17898882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása